Acasă Sibiu

Minoră de 13 ani dispărută de la domiciliu | Dacă ați văzut-o, anunțați poliția

751

Minoră de 13 ani dispărută de la domiciliu.

Poliţiştii sibieni caută o minoră în vârstă de 13 ani, care a plecat de la domiciliu într-o direcție necunoscută, fără a mai reveni. Persoanele care pot oferi informaţii care să conducă la depistarea acesteia sunt rugate să contacteze cea mai apropiată unitate de poliţie sau să apeleze gratuit numărul unic pentru situații de urgenţă 112.

La data de 3 iunie, polițiștii sibieni au fost sesizați de către un bărbat cu privire la faptul că, la data de 1 iunie, în jurul orei 13,00, fiica sa minoră, MUNTEAN IULIANA GEORGIANA, în vârstă de 13 ani, a plecat de la domiciliu, din satul Sebeșu de Jos, comuna Turnu-Roșu, județul Sibiu, într-o direcție necunoscută, fără a mai reveni.

Semnalmente: înălțime 155 cm, greutate 50 de kg, față rotundă, ochi căprui, păr șaten, mediu.

În momentul plecării, minora purta o bluză de culoare albastru, pantaloni tip jeans de culoare albastru, adidași de culoare alb cu negru.

Nu se cunosc eventuale semne particulare.

Cetăţenii care pot oferi informaţii despre această minoră sunt rugați să contacteze cea mai apropiată unitate de poliţie sau să apeleze gratuit numărul unic pentru situații de urgenţă 112.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here