Acasă Nova TV

Contract semnat | Centru Comunitar Medico-Social cu bani europeni la fosta aviație

940

Centru Comunitar Medico-Social cu bani europeni la fosta unitate militară de aviație.

Primăria Mediaș a semnat la începutul acestei săptămâni încă un contract cu fonduri europene. Este vorba despre obiectivul de investiții Centru Comunitar Medico-Social. Acesta va fi amenajat în corpul R de clădire de la fosta unitate militară de aviație. Valoarea proiectului se ridică la aproximativ 1 milion de Euro, iar obiectivul său este de a sprijini comunitatea defavorizată din municipiul Mediaș.

De la începutul acestui an, Primăria Mediaș a semnat contracte cu finanțare europeană în valoare de peste 30 milioane de Euro. Acestea vizează construcția de locuințe sociale, a unui Centru Social Comunitar de Agrement și Sport pe strada Sticlei, reabilitarea drumului Ighișului, a școlii din satul aparținător, reabilitarea străzilor din centrul istoric, a Școlii Gimnaziale Numărul 4, dar și construirea unui centru multifuncțional-educațional la fosta unitate militară de aviație.

Articolul precedentRata incidenței cazurilor COVID-19 pentru ziua de MARȚI | Situația în Mediaș & zonă
Articolul următorBiserica Pogorârea Sfântului Duh din comuna Târnava a fost sfințită | VIDEO

1 COMENTARIU

  1. Puteti fi mai transparenti cu ce anume vor cuprinde si in ce perioada se vor desfasura lucrarile de reabilitare a strazile din centrul istoric?
    Sa speram ca nu vor fi doar „cioparteli” pe ici pe colo…..adica unele da, altele ba.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.