Acasă Sport

Ultima repriză a fost cu șampanie pentru Pleșca | Mulțumim Răzvane!

539

Ultima partidă din actualul sezon, Gaz Metan – Poli Iași 4-2, a fost și ultima din cariera lui Răzvan Pleșca (38 de ani). În vestiar, ultima repriză a fost cu șampanie.

Portarul lui Gaz Metan Mediaș a bifat ultimul meci miercuri, 19 mai 2021, odată cu victoria care a asigurat medieșenilor un nou sezon în Liga 1. Răzvan Pleșca a adunat 304 meciuri pe prima scenă a fotbalului românesc.

La finalul jocului, fotbaliștii lui Mihai Teja au sărbătorit în vestiar atât rezultatul obținut cât și retragerea lui Răzvan Pleșca, un model de seriozitate și devotament față de meseria pe care a prestat-o timp de peste 20 de ani.

Jucătorii lui Gaz Metan i-au scandat numele lui Pleșca, l-au udat cu șampanie pe veteranul care a apărat poarta medieșenilor în ultimii 11 ani, apoi goalkeeper-ul și-a strâns toți coechipierii și le-a adresat câteva cuvinte: „A fost un privilegiu„.

Pleșca și-a anunțat oficial retragerea la începutul lunii martie 2021. El și-a manifestat dorința de a rămâne totuși în cadrul clubului Gaz Metan Mediaș.

Articolul precedentGaz Metan a învins Poli Iași după un meci cu 6 goluri | VIDEO
Articolul următorPui de urs salvat de polițiștii sibieni | Foto

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.