Acasă Sport

Gaz Metan a învins Poli Iași după un meci cu 6 goluri | VIDEO

486
gaz iași

Gaz Metan Mediaș a încheiat sezonul din Liga 1 cu o victorie clară în fața lui Poli Iași, echipă deja retrogradată.

Trupa lui Mihai Teja venea după meciul slab de la Arad și avea nevoie de victorie în ultima etapă, pentru a evita o clasare pe loc de baraj.

Gaz Metan a început în formula: Pleșca – Butean, Baco, Larie, Trif – R. Deaconu, G. De Moura, Chamed – Horșia, R. Valente, P. Costea. Antrenor M. Teja.

Poli Iași a intrat în teren cu: I. Brînză – Șt. Cană, Gaitan, Banzo, Onea – F. Cristea, M, Stan – Platini, Vega Alvarez, Popadiuc – Al. Zaharia. Antrenor Nicolo Napoli.

Min. 9 – GOOOL Gaz Metan: Ricardo Valente a șutat nemarcat din șapte metri, după o pasă primită de la Ronaldo Deaconu, în urma unei acțiuni personale pe parte stângă.

Min. 11 – GOOOL Gaz Metan: Pasă pe culoar primită de Ricardo Valente care a scăpat singur și ușor dezechilibrat a șuta de la circa 15 metri fără speranțe pentru portarul Ianoş Brânză.

Min. 16 – GOOOL Gaz Metan: Butean a marcat cu capul după o lovitură de colț din dreapta, cu largul concurs al portarului de la Iași.

FINAL DE PRIMĂ REPRIZĂ: Gaz Metan – Poli Iași 3:0

Min. 48 – GOOOL Gaz Metan: Ze Manuel a marcat din patru metri, ca la antrenament, după o cursă și o pasă decisivă de pe partea dreaptă a lui Valente.

MINUTUL 71 GOOL POLI IAȘI: Francisc Cristea a redus din diferență cu un șut superb în vinclul din stânga lui Răzvan Pleșca.

MINUTUL 82 GOOL POLI IAȘI: Zaharia a marcat din șapte metri după o bâlbă a fundașilor medieșeni.

FINAL DE MECI ȘI DE SEZON: Gaz Metan – Politehnica Iași 4:2

Articolul precedentGuvernul pregătește noi măsuri de relaxare | Românii au înţeles mesajul şi se vor vaccina
Articolul următorUltima repriză a fost cu șampanie pentru Pleșca | Mulțumim Răzvane!

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.