Acasă Sibiu

Tânăr de 22 ani reținut pentru înșelăciune prin Metoda Accidentul

569
80 ani

Tânăr de 22 ani reținut pentru înșelăciune prin Metoda Accidentul.

Polițiștii Serviciului de Investigații Criminale din cadrul IPJ Sibiu au reținut un sibian în vârstă de 22 ani pentru înșelăciune prin Metoda Accidentul.

,,La data de 18 mai,în jurul orei 1115, sibianul de 22 de ani s-a prezentat la domiciliul unei femei din municipiul Sibiu, de la care a ridicat 16.900 de lei și 300 de euro. Bărbatul a fost prins în flagrant de către polițiștii Serviciului Investigații Criminale Sibiu.

În fapt, partea vătămată a fost apelată telefonic de către un alt bărbat (aflat într-un penitenciar) care a informat-o că fiul ei a suferit un accident, ar fi căzut de pe o scară, iar pentru a nu rămâne cu sechele grave (paralizie) este necesară o intervenție chirurgicală de urgență, ale cărei costuri sunt foarte ridicate întrucât trebuie transportat de urgență în altă țară, iar sibianul s-a prezentat la domiciliul ei pentru a ridica suma de bani.

Sibianul de 22 de ani a fost reținut pentru 24 de ore în Centrul de Reținere și Arestare Preventivă Sibiu sub aspectul săvârșirii infracțiunii de complicitate la infracțiunea de înșelăciune, iar ulterior, judecătorul de drepturi și libertăți din cadrul Judecătoriei Sibiu a emis pe numele său mandat de arestare preventivă pentru 30 de zile. Cercetările în acest dosar continuă. Polițiștii Serviciului Investigații Criminale Sibiu au beneficiat de sprijinul de specialitate al Direcției Operațiuni Speciale din cadrul Poliției Române și Penitenciarului Gherla” a precizat Elena Welter, Purtătorul de cuvânt al IPJ Sibiu.

Foto: arhivă

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here