Acasă Sibiu

S-a răsturnat cu mașina după o depășire | FOTO

1250
S-a răsturnat cu mașina

S-a răsturnat cu mașina după o depășire.

Accidentul de circulație s-a petrecut vineri dimineața în municipiul Sibiu, pe Calea Șurii Mici. Un bărbat în vârstă de 27 ani, s-a angajat într-o depășire, iar în momentul în care a revenit pe banda sa de mers a derapat și s-a răsturnat.

,,În municipiul Sibiu, Calea Șurii Mici, un sibian în vârstă de 27 ani, la volanul unui autoturism condus spre Șura Mică, efectuează manevra de depășire, iar la revenirea pe bandă derapează, pierde controlul direcției de deplasare și se răstoarnă în afara carosabilului. Conducătorul auto este transportat la spital, conștient” a precizat Elena Welter, Purtătorul de cuvânt al IPJ Sibiu.


În urma accidentului, conducătorul auto a fost rănit și transportat la spital de către un echipaj SMURD.

,,ISU Sibiu a intervenit de urgență cu un echipaj SMURD în municipiul Sibiu, Calea Șurii Mici unde un autoturism a ieșit de pe partea carosabilă și s-a răsturnat. S-au acordat îngrijiri medicale unui bărbat de circa 27 de ani, conștient și cooperant. Acesta a fost transportat la UPU Sibiu pentru investigații suplimentare” spune Alina Voina, Purtătorul de cuvânt al ISU Sibiu.

Foto: Facebook|INFO TRAFIC jud. SIBIU

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here