Acasă Sibiu

Autobuz cu 30 de pasageri la un pas să se răstoarne în râul Cibin din Sibiu

541
autobuz sibiu

Un autobuz cu 30 de pasageri la bord a ajuns pe malul râului Cibin din Sibiu, după ce şoferului i s-a făcut rău şi a pierdut controlul volanului.

Evenimentul s-a petrecut duminică, 23 mai, în jurul amiezii, pe strada Malului. Conform martorilor oculari, autobuzul a părăsit brusc partea carosabilă spre stânga și s-a oprit în zona pasajului pietonal de pe malul râului Cibin.

Conform Poliției Sibiu „ se pare că şoferului i s-ar fi făcut rău la volan. În autobuz s-ar fi aflat în jur de 30 de pasageri” dar nu au fost probleme de trafic.

Conform ISU Sibiu doar șoferul a avut un atac de panică și a primit îngrijiri medicale. Celelalte persoane nu au necesitat asistență medicală. ”Șoferul, un bărbat de circa 40 de ani, a primit îngrijiri medicale și a fost transportat la UPU Sibiu cu stare postlipotimică ca urmare a unei crize renale,” au anunțat reprezentanții ISU Sibiu.

La momentul producerii incidentului, un echipaj de poliţie se afla în benzinăria din apropiere şi a intervenit, acordând ajutor pasagerilor. (Foto: turnulsfatului.ro)

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here