Acasă Nova TV

Tânără din Copșa Mică în stare gravă după ce a fost lovită de un autoturism

2038
Căruță nesemnalizată

Tânără din Copșa Mică în stare gravă după ce a fost lovită de un autoturism.

Accidentul de circulație s-a petrecut marți seara în municipiul Sibiu. O tânără în vârstă de 27 ani din Copșa Mică, s-a angajat în traversarea neregulamentară a părții carosabile, moment în care a fost surprinsă și acroșată de un autoturism condus regulamentar de o altă tânără de 25 ani din Sibiu.

,,În municipiul Sibiu, Calea Cisnădiei, la ieșire din municipiu, o tânără în vârstă de 27 ani, din Copșa Mică, a traversat partea carosabilă fără să se asigure, prin loc nemarcat corespunzător și a fost lovită de un autoturism condus regulamentar de către o sibiancă în vârstă de 25 ani. Tânăra accidentată a fost transportată la spital, inconștientă” a precizat Elena Welter, Purtătorul de cuvânt al IPJ Sibiu.

Femeia accidentată a fost preluată de un echipaj SMURD. Aceasta a fost transportată la Unitatea de Primiri Urgențe a Spitalului Județean Sibiu.

,,ISU Sibiu a intervenit de urgență cu un echipaj SMURD cu medic în municipiul Sibiu, Calea Cisnădiei, unde o persoană de sex feminin a fost lovită de un autoturism. La fața locului s-au acordat îngrijiri medicale femeii de circa 27 de ani, care a fost transportată la UPU Sibiu în stare de inconștiență” a declarat Alina Voina, Purtătorul de cuvânt al ISU Sibiu.

Foto: arhivă

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here