Acasă Sibiu

Bărbat reținut după ce și-a șantajat amanta pentru a-și recupera banii împrumutați

722

Bărbat reținut după ce și-a șantajat amanta pentru a-și recupera banii împrumutați.

La data de 14 aprilie, polițiștii din cadrul Poliției Orașului Agnita au reținut un localnic în vârstă de 49 de ani, cercetat penal sub aspectul săvârșirii infracțiunii de șantaj. În fapt, bărbatul este bănuit că, în perioada martie – aprilie, ar fi amenințat o femeie din aceeași localitate că îi va dezvălui soțului acesteia faptul că au întreținut relații sexuale dacă femeia nu-i va returna o sumă de bani pe care, împreună cu soțul, o împrumutaseră de la presupusul autor.

,,În vederea probării activității infracționale a persoanei în cauză, sub coordonarea prim-procurorului Parchetului de pe lângă Judecătoria Agnita, cu sprijinul polițiștilor Serviciului de Acțiuni Speciale din cadrul I.P.J. Sibiu, la data de 14 aprilie a.c. polițiștii au desfășurat o percheziție la domiciliul bărbatului, în orașul Agnita, ocazie cu care au fost ridicate mai multe medii de stocare.

De asemenea, față de bărbat s-a luat măsura reținerii 24 de ore pe bază de ordonanță, urmând a fi prezentat instanței în vederea aplicării unei măsuri preventive. Acțiunile polițiștilor derulate în această cauză penală au beneficiat de sprijinul Direcției Operațiuni Speciale din cadrul Inspectoratului General al Poliției Române” a precizat Elena Welter, Purtătorul de cuvânt al IPJ Sibiu.

Cercetările continuă la nivelul Poliției Orașului Agnita, sub coordonarea Parchetului  de pe lângă Judecătoria Agnita.

Foto: arhivă

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here