Acasă Nova TV

Bărbat de 57 ani din Biertan dispărut fără urmă | Apelul poliției

1835

Bărbat de 57 ani din Biertan dispărut fără urmă.

Poliţiştii sibieni caută un bărbat în vârstă de 57 ani care a plecat de la domiciliu într-o direcție necunoscută, fără a mai reveni. Persoanele care pot oferi informaţii care să conducă la depistarea bărbatului sunt rugate să contacteze cea mai apropiată unitate de poliţie sau să apeleze gratuit numărul unic pentru situații de urgenţă 112.

La data de 26 aprilie, polițiștii sibieni au fost sesizați de către un bărbat cu privire la faptul că, în aceeași zi, numitul DARAGIU DOREL,  în vârstă de 57 de ani, din localitatea Biertan, județul Sibiu, a plecat la pășunat, în extravilanul localității Biertan, fără a mai reveni la domiciliu.

Semnalmente:  înălțime 170 cm, greutate aproximativ 80 de kg, ochi căprui, păr brunet, poartă mustață.

În momentul plecării, bărbatul purta o bluza de culoare albă cu patrățele negre, geacă de culoare verde, panaloni de culoare neagră, cizme sau ghete.

Nu se cunosc eventuale semne particulare.

Cetăţenii care pot oferi informaţii despre acest bărbat sunt rugați să contacteze cea mai apropiată unitate de poliţie sau să apeleze gratuit numărul unic pentru situații de urgenţă 112.

ACTUALIZARE

La data de 27 aprilie, în jurul orei 11,00, un localnic din Biertan a sesizat polițiștii din cadrul Poliției Orașului Dumbrăveni cu privire la faptul că, în extravilanul localității Dumbrăveni, într-un pârâu din zona denumită popular Blehi, se află cadavrul unui bărbat. La fața locului, polițiștii au găsit un bărbat decedat, cu partea inferioară a corpului în apă, iar în urma verificărilor efectuate persoana în cauză a fost identificată ca fiind DARAGIU DOREL, a cărui dispariție fusese sesizată la data de 26 aprilie.

,,La examinarea sumară a cadavrului, efectuată de către medicul legist din cadrul S.M.L. Sibiu și polițiști, pe corpul bărbatului au fost observate diverse escoriații. Luând în considerare și faptul că vegetația din imediata apropiere a cadavrului era aplecată la pământ, iar în jurul bărbatului au fost identificate mai multe urme de copite, s-a conturat ipoteza că bărbatul ar fi fost atacat de către una sau mai multe dintre bovinele pe care le supraveghea.

Trupul bărbatului a fost transportat la S.M.L. Sibiu în vederea efectuării necropsiei. La nivelul Poliției Orașului Dumbrăveni s-a deschis o anchetă penală care vizează săvârșirea infracțiunii de ucidere din culpă, urmând ca, sub supravegherea unității de parchet competente, să fie stabilite toate circumstanțele care au condus la decesul persoanei în cauză” a precizat Elena Welter, Purtătorul de cuvânt al IPJ Sibiu.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here