Acasă Nova TV

Vremea în Mediaș se răcește | Prognoza meteo pentru weekend

542
vremea în mediaș se răcește

Vremea în Mediaș se răcește în sfârșitul de săptămână ce urmează, iar temperaturile maxime vor scădea cu 6-7 grade.

ANM a transmis astăzi o atenționare de tip cod galben valabilă în mai multe județe din țară, printre care și jumătatea sudică a județului Sibiu.

Judeţele din Transilvania aflate sub Codul galben sunt: Bistriţa-Năsăud, Maramureş și Sibiu.

Atenționarea cod galben este valabilă în intervalul 05 martie, ora 16:00 – 06 martie, ora 16:00.

”În intervalul menționat, vremea se va răci accentuat, la început în nordul apoi și în restul regiunii. Vor fi precipitații, vineri (05 martie) în toată regiunea, mai ales noaptea, iar sâmbătă (6 martie) aria precipitațiilor șe va restrânge spre zonele montane.

La munte vor fi mai ales ninsori și se va depune strat nou de zăpadă, iar vântul va avea intensificări cu viteze în general de 60…90 km/h, viscolind temporar zăpada”, au transmis meteorologii.

Vremea în Mediaș se răcește Sâmbătă, 6 Martie, dar va fi în general frumoasă. Ne așteptăm la un cer variabil temporar noros mai ales în prima parte a zilei. Maxima de sâmbătă se va situa în jurul valorii de 4-5 grade celsius. Minimele dimineții vor fi cuprinse între -2 și 0 grade.

Duminică vremea se încălzește ușor și va fi frumoasă. Ne așteptăm la un cer mai mult senin și temperaturi maxime cuprinse între 5-7 grade celsius. Minima din cursul dimineții de duminică va coborî până în jurul valorii de -4 grade.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here