Acasă Sibiu

S-a stins Nicolae Nan, fost președinte al Consiliului Județean Sibiu și parlamentar

533

S-a stins Nicolae Nan, fost Președinte al Consiliului Județean Sibiu și fost parlamentar.

Nicolae Nan a decedat miercuri dimineața la vârsta de 85 ani. Fost lider al Partidului Democrat, acesta a fost unul dintre politicienii cu greutate ai județului Sibiu. A fost Președintele Consiliului Județean Sibiu în perioada 1996-2000, ulterior deputat, iar în 2013 a primit titlul de Cetățean de onoare al județului Sibiu.

Nicolae Nan s-a retras oficial din viața politică de mai bine de 15 ani, însă chiar și așa a rămas o persoană foarte respectată atât la nivel local cât și central.

Consiliul Județean a remis miercuri după-amiază un mesaj ca urmare a decesului lui Nicolae Nan.

,,Județul Sibiu este în doliu. Nicolae Nan nu mai este printre noi. Ne numărăm printre miile de sibieni care l-au cunoscut, care l-au admirat și iubit, care au colaborat cu el, care i-au fost alături în multiplele sale etape profesionale și politice.

Activitatea sa în administrația publică locală, în politica locală și națională este apreciată și s-a bazat pe profesionalism, diplomație și carismă. Ni-l vom aminti ca un om tonic, activ, senin, lucid, analitic, cu viață socială de admirat, înconjurat de prieteni până în ultima parte a vieții. Nicolae Nan transmitea tuturor o bucurie de a fi și de a trăi. Longevitatea cu care a fost dăruit de Dumnezeu a făcut ca multe generații de tineri, printre care m-am numărat și eu, să îl cunoască și să învețe de la el. Știu ca era un bun sfătuitor și rețin toate sfaturile bune pe care mi le-a dat de când am devenit președintă a Consiliului Județean Sibiu.

Împreună cu colegii mei din instituție, în special cu cei care au lucrat aici în perioada 1996 – 2000 când a fost președinte, dar și anterior cât timp a fost director economic al CJ Sibiu, transmitem sincere condoleanțe familiei domnului Nicolae Nan.

Dumnezeu să îl odihnească în pace!

Foto: mesageruldesibiu.ro

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here