Acasă Nova TV

O medieșeancă s-a răsturnat cu mașina la ieșirea din Târnava | Foto

2665
răsturnat

O medieșeancă s-a răsturnat cu mașina la ieșirea din Târnava.

Accidentul s-a petrecut miercuri dimineața pe Drumul Național 14, la ieșirea din Târnava spre Mediaș. Femeia a pierdut controlul volanului și s-a răsturnat în afara părții carosabile. În urma accidentului aceasta a fost rănită.

,,Pe DN 14, la ieșirea din Târnava spre Mediaș, o conducătoare auto în vârstă de 48 ani, din Mediaș, pierde controlul direcției de deplasare și se răstoarnă în afara părții carosabile. Singură în auto, femeia va fi transportată la spital pentru îngrijiri medicale, conștientă” a precizat Elena Welter, Purtătorul de cuvânt al IPJ Sibiu.

La locul accidentului a intervenit un echipaj SAJ, care a preluat-o pe femeie. Aceasta a fost transportată la Compartimentul de Primiri Urgențe al Spitalului Mediaș.

,,SAJ Sibiu a trimis un echipaj tip B la un accident rutier produs pe DN 14 la ieșirea din Târnava. Echipajul SAJ a acordat îngrijiri medicale unei femei care prezenta traumatism cranio-facial și traumatism costal. Victima a fost transportată la CPU Mediaș în stare stabilă” spune Crinu Scridon, Purtătorul de cuvânt al SAJ Sibiu.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here