Acasă Nova TV

Conducerea Prefecturii Sibiu a depus jurământul | Mediașul dă un subprefect

1374

Conducerea Prefecturii Sibiu a depus jurământul.

Joi după-amiază la sediul Instituției Prefectului județul Sibiu, s-a desfășurat în sistem video-conferință, ceremonia de depunere a jurământului de către Prefectul Mircea-Dorin Crețu și Subprefecții Sanda Ligia Muntean și Laurențiu Theodoru.

Ceremonia a fost deschisă cu alocuțiunile Vicepremierului Dan Barna, Vicepremierului Kelemen Hunor și a Ministrului Afacerilor Interne Lucian Bode. De asemenea Președintele României Klaus Johannis, a transmis un mesaj prin care urează succes și fermitate în decizii pentru prefecți și subprefecți, cu atât mai mult cu cât anul 2020 a fost cel mai greu an din istoria Instituției Prefectului.

Începem astăzi un nou mandat într-o formulă nouă, iar pentru asta doresc să mulțumesc domnului prim-ministru Florin Cîțu, pentru încrederea acordată. Totodată, așa cum spune și jurământul de astăzi, voi depune toate eforturile pentru a asigura respectarea legilor și binele locuitorilor județului Sibiu, alături de colegii mei subprefecți, doamna Sanda Ligia Muntean și domnul Laurențiu Theodoru.

Știm cu toții că anul 2020 a fost unul foarte dificil și cu mari provocări. Sper ca anul 2021 să fie anul în care revenim la normalitate. Locuitorilor județului Sibiu doresc să le transmit că voi fi permanent la dispoziția lor, pentru rezolvarea oricăror probleme, în limita competențelor legale pe care le deține prefectul” a declarat Prefectul Mircea Dorin Crețu.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here