Acasă Nova TV

Vremea în Mediaș și județul Sibiu | Informare ANM pentru sfârșitul de săptămână

844
vremea medias meteo

Administrația Națională de Meteorologie (ANM) a transmis vineri o informare meteo care vizează întreg județul Sibiu. Vremea în Mediaș va fi capricioasă mai ales Sâmbătă.

Conform ANM, începând cu această seară, de la ora 20:00 și până sâmbătă seară, în Transilvania, sunt așteptate ninsori moderate cantitativ, precipitații mixte și polei.

În județul Sibiu și ”în întreaga regiune, vor fi perioade în care se vor semnala precipitații sub formă de ninsoare și precipitații sub formă de lapoviță și ploaie. Acestea vor favoriza formarea poleiului. La munte temporar va ninge.

Ninsorile vor fi în general moderate cantitativ (cantitățile de precipitații vor depăși pe arii restrânse 10…15 l/mp). Se va depune strat nou de zăpadă, pe alocuri consistent”.

Pentru zona Mediaș se anunță vreme instabilă mai ales în prima parte a zilei de sâmbătă.

Cerul va fi noros cu condiții de ploaie, lapoviță și ninsoare până în jurul amiezii. În cursul după amiezii aria precipitaților se va restrânge, iar maximele vor urca până în jurul valorii de 5 grade celsius.

Pentru Duminică, 21 Februarie, avem prognozată o vreme în general frumoasă cu cer variabil, parțial noros și o maximă în jurul valorii de 8 grade celsius.

Minimele din weekend-ul ce urmează vor fi cuprinse între -3 și 0 grade celsius.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here