Acasă Nova TV

Un microbuz și acoperișul unui depozit de fructe au ars la Mediaș | Foto

3609

Un microbuz și acoperișul unui depozit de fructe au ars la Mediaș.

În cursul nopții de duminică spre luni, pompierii militari ai Secției Mediaș au fost solicitați să intervină de urgență pe strada Aurel Vlaicu. Solicitarea a vizat localizarea și lichidarea unui incendiu care se manifesta generalizat la un microbuz staționat și acoperișul unui depozit de fructe aflat în imediata apropiere.

,,La fața locului s-au mobilizat prompt 18 pompieri militari cu 3 autospeciale de stingere cu apă și spumă și 1 echipaj SMURD. La sosirea forțelor incendiul care a pornit de la microbuzul staționat s-a propagat violent din cauza vântului la întreg acoperișul depozitului.

Incendiul a fost localizat și lichidat în limitele găsite de către pompierii militari înlăturându-se pericolul de extindere la casele din vecinătăți. A ars acoperișul depozitului în întregime pe o suprafață de aproximativ 150 metri pătrați și microbuzul.

A fost de asemenea deteriorat interiorul depozitului. Cauza probabilă de izbucnire a incendiului a fost determinată de efectul unei acțiuni intenționate” a precizat Alina Voina, Purtătorul de cuvânt al ISU Sibiu.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here