Acasă Sport

Gaz Metan învinsă de CFR Cluj pe teren propriu | Buzbuchi a limitat proporțile dezastrului

201
gaz metan cfr

Gaz Metan a fost învinsă pe teren propriu de CFR Cluj într-o partidă contând pentru etapa a 24-a din Liga 1.

Trupa din Mediaș a fost dominată cpios și doar intervențiile excelente a lui Buzbuchi au limitat proporțiile scorului. Dealtfel portarul Gazului a fost cel mai bun om al acestei partide.

GAZ METAN a început cu următorul 11: A. Buzbuchi – Gabriel Moura, O. Bačo, Yuri, M. Velisar – R. Deaconu, Francisco Júnior, N. Chamed – O. Horșia, A. Sarr și Valente. Antrenor Mihai Teja.

CFR CLUJ a trimis în teren pe: C. Bălgrădean – Camora, A. Burcă, Paulo Vinicius, M. Sušić – A. Chipciu, M. Bordeianu, C. Deac – V. Costache, G. Debeljuh și M. Gîdea. Antrenor Edward Iordănescu.

Arbitrul întâlnirii de la Mediaș a fost Radu Petrescu, ajutat la linii de Radu Ghinguleac și Vlad Bîrleanu.

MINUTUL 8 OCAZIE CFR CLUJ: Camora a întors o minge în careu, de unde Deac, nemarcat în zona punctului de la 11 metri, a reluat spre poartă dar Buzbuchi a avut o primă intervenție excelentă. (VEZI FAZA AICI!)

MINUTUL 13 OCAZIE CFR CLUJ: Burcă a executat o lovitură liberă directă dar portarul Gazului a respins în lateral. (VEZI FAZA AICI!)

MINUTUL 22 OCAZIE CFR CLUJ: Chipciu a trecut scurt de Yuri și a șutat din careu, dar pe lângă poartă.

MINUTUL 25 OCAZIE CFR CLUJ: Susic a centrat de pe dreapta, iar Păun a reluat cu capul, din 7 metri, peste poartă.

MINUTUL 34 OCAZIE CFR CLUJ: Deac i-a pasat lui Costache, care a șutat puternic din dreapta careului de 16m, dar portarul Mediașului a respins până la Păun, care a reluat cu capul, dar același Buzbuchi a prins mingea. (VEZI PARADA LUI BUZBUCHI!)

MINUTUL 44 OCAZIE CFR CLUJ:  Susic i-a pasat la marginea careului lui Deac, care a lăsat pentru Chipciu, iar acesta din urmă a șutat pe poartă, dar Buzbuchi a mai bifat o paradă incredibilă. (VEZI O NOUĂ PARADĂ BUZBUCHI!)

FINAL DE PRIMĂ REPRIZĂ: Gaz Metan – CFR Cluj 0:0 după un asediu aproape total la poarta Mediașului.

MINUTUL 50 OCAZIE CFR CLUJ: Deac i-a pasat lui Păun în careu, dar șutul acestuia a fost blocat de Buzbuchi aproape de careul mic.

MINUTUL 61 OCAZIE CFR CLUJ: Păun a șutat puternic din interiorul careului, Buzbuchi a respins în față până la Vinicius, care a reluat cu capul, dar portarul Mediașului a fost încă odată la datorie. (VEZI FAZA AICI!)

MINUTUL 67 OPORTUNITATE BUNĂ GAZ METAN: Chamed a șutat din marginea careului de 16m, dar exact pe direcția lui Bălgrădean, care reținut fără probleme.

MINUTUL 75 GOOL CFR CLUJ: Omrani a primit o pasă lungă pe dreapta, a intrat în careu unde l-a depășir pe Trif și a șutat spre poartă, mingea l-a lovit pe Baco și a deviat în stânga lui Buzbuchi. (VEZI GOLUL AICI!)

MINUTUL 81 OCAZIE CFR CLUJ: Rondon a primit o pasă lungă de la Vinicius în careu, a driblat scurt și a șutat puțin pe lângă stâlpul din dreapta porții lui Buzbuchi.

FINAL DE MECI: Gaz Metan – CFR Cluj 0:1 după o partidă cu o singură notă de trecere în tabăra Gazului, Buzbuchi.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here