Acasă Sibiu

Oficiul Cadastru & Publicitate Imobiliară a sistat activitatea cu publicul la toate birourile teritoriale

775
Oficiul Cadastru & Publicitate Imobiliară

Oficiul de Cadastru și Publicitate Imobiliară (OCPI) Sibiu a sistat activitatea cu publicul la nivelul tuturor birourilor teritoriale.

Măsura se aplică în perioada 22.02.2021 – 05.03.2021 la Birourile din Sibiu, Agnita, Avrig, Mediaș și Săliște. Decizia a fost luată în scopul prevenirii și limitării răspândirii noului coronavirus (COVID-19), se anunță într-un comunicat de presă.

Cetățenii și partenerii OCPI pot opta pentru serviciile disponibile on-line prin intermediul sistemului informatic de cadastru și carte funciară. Sesizările, petițiile și memoriile vor putea fi transmise prin e-mail, la sb@ancpi.ro sau poștă.

În perioada 22.02.2021-05.03.2021, persoanele fizice/juridice autorizate, delegații notariali, executorii judecătorești și cetățenii pot depune on-line cererea de înscriere, recepție sau avizare. Aceasta va fi însoțită de înscrisul prin care se constată actul sau faptul juridic a cărui înscriere este solicitată sau, după caz, de înscrisul pentru care se solicită recepția sau avizarea.

Cetățenii pot solicita on-line extrase de carte funciară pentru informare și extrase de plan cadastral, pe ortofotoplan accesând epay.ancpi.ro sau prin intermediul persoanelor fizice/juridice autorizate și a birourilor notariale.

Stadiul soluționării cererilor/dosarelor înregistrate în aplicația informatică poate fi consultat accesând site-ul www.ancpi.ro, secțiunea «Urmărire cerere RGI».

Solicitanții pot primi informații referitoare la serviciile oferite prin e-mail sau accesând site-ul OCPI Sibiu www.ocpisibiu.ro, dar și telefonic de luni pânã joi în intervalul orar 08.00 – 16.30 și vineri între orele 08.00-14.00.

În perioada menționată, audiențele vor fi acordate telefonic sau prin e-mail.

Numerele de telefon și adrese de e-mail destinate beneficiarilor serviciilor oferite de OCPI Sibiu sunt următoarele:

Oficiul de Cadastru și Publicitate Imobiliară Sibiu (OCPI Sibiu) Biroul de Cadastru și Publicitate Imobiliară Sibiu (BCPI Sibiu)    Telefon: 0269-217477; 0269-234230; Fax: 0269-218145.E-mail: sb@ancpi.ro;  Relații cu publicul Telefon: 0269-243100

Biroul de Cadastru și Publicitate Imobiliară Avrig (BCPI Avrig):  Telefon/Fax: 0269-523300; E-mail: bcpi.avrig@ancpi.ro; bcfavrig@ocpisibiu.ro;

Biroul de Cadastru și Publicitate Imobiliară Mediaș (BCPI Mediaș): Telefon/Fax: 0269-841260; E-mail: bcpi.medias@ancpi.ro; bcfmedias@ocpisibiu.ro;

Biroul de Cadastru și Publicitate Imobiliară Săliște (BCPI Săliște): Telefon/Fax: 0269-553534; E-mail: bcpi.saliste@ancpi.ro; bcfsaliste@ocpisibiu.ro.

ACTUALIZARE ORA 16.30Comunicat OCPI

Conducerea Oficiului de Cadastru și Publicitate Imobiliară (OCPI) Sibiu a identificat o soluție privind reluarea activității cu publicul de la birourile teritoriale de cadastru și publicitate imobiliară. 

Persoanele interesate (persoanele fizice/juridice autorizate, delegații notariali, executorii judecătorești, cetățenii, etc.) beneficiază de serviciile prestate de instituția noastră după cum urmează:

– La Biroul de Cadastru și Publicitate Imobiliară Sibiu încasarea tarifelor pentru furnizarea serviciilor se poate face doar prin intermediul POS-ului (cu cardul);

– La Biroul de Cadastru și Publicitate Imobiliară Agnita, Avrig, Mediaș și Săliște încasarea tarifelor pentru furnizate serviciilor se poate face atât numerar cât și prin intermediul POS-ului (cu cardul).

Prin urmare, activitatea de relații cu publicul de la birourile teritoriale va fi reluată începând de marți, 23 februarie 2021 în condițiile specificate mai sus.

Articolul precedentRata incidenței cazurilor COVID-19 pentru ziua de LUNI | Situația în Mediaș & zonă
Articolul următor31 proiecte în ședința Consiliului Local Mediaș din februarie

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.