Acasă Nova TV

Bugetul include anul acesta bani și pentru reabilitarea unor drumuri din nordul județului, respectiv Mediaș

776
Bani pentru drumuri Medias

Bugetul național include anul acesta bani și pentru reabilitarea unor drumuri din nordul județului Sibiu, respectiv Mediaș, a anunțat Claudiu Mureșan, senator din partea USR PLUS.

Într-un comunicat de presă, medieșeanul Claudiu Mureșan, senator USR PLUS de Sibiu și președintele Comisiei de buget, finanțe și activitate bancară a anunțat începerea dezbaterilor generale ale Proiectului Legea bugetului de stat pentru anul 2021 în comisiile reunite de buget.

Dezbaterile vor continua până sâmbătă la ora 14:00, cu ordonatorii principali de credite și se vor elaborarea rapoartele.

Avem un buget responsabil pentru a nu mai lăsa povoara datoriilor pe copiii noștri

Bugetul pentru anul acesta este unul de responsabilitate și de reformă, adaptat perioadei complicate pe care o traversăm și bazat pe investiții, pe dezvoltare, a spus Mureșan.

Bugetul pe 2021 include cel mai mare buget pentru investiții: 61 miliarde de lei, cu 8,3 miliarde lei față de execuția preliminată pe anul 2020.

Avem inclus în buget anul acesta și bani pentru reabilitarea unor drumuri din zona de Nord a județului, Mediaș și din zona de Sud a județului Sibiu.

Este asigurat un minim echilibru chiar dacă suntem obligați să reducem gradual deficitul bugetar, pe care nu ni-l plătește nimeni. Noi românii o vom face, mai devreme sau mai târziu. Avem nevoie de un buget responsabil pentru a nu mai lăsa povoara datoriilor pe copiii noștri”, a declarat senatorul USR PLUS Claudiu Mureșan, președintele Comisiei de buget, finanțe și activitate bancară din Senatul României.

Proiectul Legii bugetului de stat și proiectul Legii bugetului asigurărilor sociale de stat pe anul 2021 vor fi dezbătute luni în ședință comună a Camerei Deputaților și Senatului, iar votul final va fi marți, 2 martie.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here