Acasă Revista Presei

Toate școlile trebuie să-și creeze conturi pe platforma de vaccinare anti-COVID

606
investiții și - conturi pe platforma de vaccinare

Toate școlile trebuie să-și creeze conturi pe platforma de vaccinare anti-COVID, potrivit unei adrese către unitățile de învățământ și inspectoratele școlare, semnată de ministrul Educației.

Potrivit edupedu.ro, conturile sunt necesare pentru a-i înscrie și programa pe profesori și pe ceilalți angajați din unitățile școlare.

Fiecare unitate de învățământ va desemna o persoană responsabilă cu înregistrarea unității de învățământ preuniversitar pe platforma alocată campaniei de vaccinare, centralizarea datelor de identitate și programarea la vaccinare a personalului angajat în respectiva unitate”, se precizează în document.

Totodată Ministerul Educației solicită înscrierea cu prioritate a angajaților din învățământul preșcolar (unde nu este obligatoriu portul măștii de către copii) și cadrelor didactice care lucrează nemijlocit cu elevi.

Aceste categorii de personal vor fi urmate de angajații unităților de învățământ preuniversitar care urmează să funcționeze cu prezența fizică începând cu data de 8 februarie 2021.

Citește mai mult pe edupedu.ro!

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here