Acasă Sport

Gaz Metan a remizat în deplasare cu FC Argeș, scor 1-1 | VEZI golurile

212
cu FC Argeș

Gaz Metan a remizat în deplasare cu FC Argeș, scor 1-1.

Alb-negrii au făcut o primă repriză slabă, în care nu au avut nicio ocazie de gol, în timp ce argeșenii au marcat repede prin Alexander Maes. În repriza a doua, Gaz Metan a arătat o altă față și a obținut un punct, după autogolul lui Ionuț Șerban, în urma unei lovituri libere executate de Ronaldo Deaconu.

FC Argeș a avut prima ocazie în minutul 3, atunci când șutul lui Ionuț Șerban din interiorul careului de 16 metri a fost respins cu capul peste poartă de Yuri Matias. Formația gazdă a deschis scorul în minutul 8, atunci când Andrei Tofan a centrat de pe partea dreaptă iar Alexander Maes a reușit să înscrie cu o lovitură de cap.

https://youtu.be/M6kOJHnklVk

În finalul primei reprize, Ionuț Șerban a șutat pe lângă poarta lui Răzvan Pleșca din lovitură liberă.

Gaz Metan a egalat în minutul 63 atunci când Ronaldo Deaconu a executat o lovitură liberă de la aproximativ 30 de metri, iar Ionuț Șerban a deviat mingea cu capul în propria poartă.

https://youtu.be/paPBzAbgV-Y

În minutul 85, Ondrej Baco a recuperat o minge în careul de 16 metri, a șutat, dar Alexandru Greab a reușit să respingă mingea în corner. Peste alte patru minute, șutului lui Idrisa Sambu din câțiva metri a fost respins în corner de un apărător al Argeșului, iar partida s-a încheiat la egalitate, 1-1.

Foto: sportpictures.eu

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.