Acasă Nova TV

Accident cu 2 răniți pe DN 14 în zona localității Laslea | Foto

1326

Accident cu 2 răniți pe DN 14 în zona localității Laslea.

Pe DN 14, în zona localității Laslea, un medieșean în vârstă de 49 ani, în timp ce conducea un autoturism spre Sighișoara, s-a angajat în efectuarea unei depășiri fără să se asigure, a pătruns pe contrasens și a intrat în coliziune cu un autoturism condus regulamentar din sens opus de către un bărbat în vârstă de 41 de ani, din Dumbrăveni. În urma impactului, cei doi șoferi au suferit vătămari corporale și au fost transportați la spital, conștienți.

,,Polițiștii medieșeni întocmesc actele premergătoare efectuării de cercetări penale privind săvârșirea infracțiunii de vătămare corporală din culpă, urmând a se stabili toate circumstanțele exacte ale producerii acestui accident” a precizat Elena Welter, Purtătorul de cuvânt al IPJ Sibiu.

Cei doi bărbați răniți au fost asistați medical de un echipaj ISU care trecea prin zonă la o altă intervenție medicală. Ulterior a fost solicitat sprijin de la Mediaș.

,,SAJ Sibiu a trimis de urgență un echipaj de tip B pe DN 14 în zona localității Laslea. Doi bărbați, în vârstă de 41 și 49 ani au fost asistați medical de un echipaj ISU care trecea prin zonă la alta intervenție medicală. Echipajul ISU a cerut sprijin de la Mediaș. Bărbații au suferit traumatisme craniene închise. Unul dintre ei a suferit și un traumatism toracic. Victimele au fost transportate la CPU Mediaș în stare stabilă” a precizat Crinu Scridon, Purtătorul de cuvânt al SAJ Sibiu.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here