Acasă Nova TV

Accident cu 2 răniți la intrare în Laslea | Foto

1794
la intrare în Laslea

Accident cu 2 răniți la intrare în Laslea.

Accidentul s-a petrecut pe DJ 143A, la intrare în Laslea. Un microbuz de transport marfă și un autoturism au intrat în coliziune. În urma accidentului, șoferul și o pasageră din aututorism, ambii din Laslea, au fost răniți.

,,Este vorba despre o coliziune între un microbuz transport marfă, condus de un bărbat de 35 ani din Mureș și un autoturism condus de către un tânăr în vârstă de 26 ani. Șoferul autoturismului și pasagera din autoturism, o femeie în vârstă de 73 ani, ambii localnici, primesc îngrijiri medicale, conștienți, vor fi transportați la spital. Polițiștii rutieri sunt la fața locului și fac cercetări în vederea stabilirii circumstanțelor producerii acestui accident. Momentan, traficul este blocat total” a precizat Elena Welter, Purtătorul de cuvânt al IPJ Sibiu.

La locul accidentului au intervenit un echipaj SMURD și un echipaj SAJ, care au acordat îngrijiri medicale celor două persoane rănite, iar ulterior le-au transportat la Compartimentul de primiri urgențe al Spitalului Mediaș.

,,S-au acordat îngrijiri pentru două persoane implicate de către echipajul SMURD și SAJ. Ambele persoane au fost transportate la spital. Echipajul SMURD a transportat la CPU Mediaș un bărbat, conștient cu fractură femur” a precizat Alina Voina, Purtătorul de cuvânt al ISU Sibiu.

Echipajul SAJ a transportat la CPU Mediaș o femeie de 73 ani cu traumatism membru inferior și politraumatusme prin accident rutier.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.