Acasă Sport

Gaz Metan a pierdut și cu Sepsi pe teren propriu după o evoluție jenantă | VIDEO

427
BUZBUCHI GAZ SEPSI

Gaz Metan Mediaș a pierdut pe teren propriu și cu Sepsi Sfântu Gheorghe, după înfrângerea cu FCSB de acum două etape.

Gazu a început în formula: A. Buzbuchi – M. Butean, I. Larie, Yuri M., Velisar B. – Alceus, Francisco Júnior – P. Costea, R. Deaconu, Zé Manuel – N. Dumitru. Antrenor Jorge Costa.

Sepsi a început în formula: R. Niczuly – F. Ștefan, B. Mitrea, R. Bouhenna, R. Dimitrov – C. Golofca, B. Fofana, G. Vașvari – C. Petrila, V. Mitrea – A. Bajrovic. Antrenor Leo Grozavu.

Arbitrul întâlnirii a fost Andrei Antonie.

MINUTUL 26 GOL SEPSI: Vașvari a executat o lovitură liberă de la peste 35 de metri, iar mingea s-a dus direct în plasa porții lui Buzbuchi. (VEZI GOLUL AICI!)

MINUTUL 45 GOL SEPSI: Petrila a executat o lovitură liberă de la 20 de metri, direct în vinclu, fără speranță pentru portarul Gazului. (VEZI GOLUL AICI!)

FINAL DE PRIMĂ REPRIZĂ! Gaz Metan – Sepsi 0:2 după o reprezentație rușinoasă a trupei lui Jorge Costa.

MINUTUL 56 OCAZIE GAZ METAN: Butean a trimis un șut-centrare de pe dreapta, cu exteriorul, dar mingea a lovit încheietura barelor. 

MINUTUL 63 OCAZIE URIAȘĂ SEPSI: Florin Ștefan l-a depășit ușor pe Larie în alergare cu o scăriță, a intrat în careu, a trecut ușor și de Alceus dar a șutat peste poartă din poziție de singur cu portarul. Foarte frumoasă acțiune! (VEZI OCAZIA AICI!)

MINUTUL 73 OCAZIE MARE SEPSI: Aganovic a scăpat singur cu Buzbuchi pe partea dreaptă dar portarul medieșenilor a parat șutul.

MINUTUL 80 CAZIE MARE GAZ METAN: Centrare din stânga, Cardoso a trimis cu capul din 8 metri, portarul oaspeților a respins greșit iar Valente nu a reușit să împingă mingea în poartă, fiind blocat de portar și de Florin Ștefan. A fost singura fază realizată de Gaz Metan în acest meci. (VEZI OCAZIA AICI!)

MINUTUL 82 GOL SEPSI: Florin Ștefan a centrat pentru Vașvari, care a șutat din afara careului, pe jos și a înscris pentru 0:3. (VEZI GOLUL AICI!)

FINAL DE MECI! Gaz Metan – Sepsi 0:3 după un meci în care medieșenii nu au jucat nimic. Este a treia înfrângere consecutivă pentru Mediaș

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.