Acasă Nova TV

Un medieșean a lovit o mașină de poliție oprită pe autostradă | VIDEO ACCIDENT

5909
de poliție

Un medieșean a lovit o mașină de poliție oprită pe autostradă.

Accidentul s-a petrecut luni dimineața la kilometrul 12 al autostrăzii A3 București-Ploiești, conform Sindicatului Europol (Sindicatul Polițiștilor Europeni). Un conducător auto în vârstă de 22 ani din municipiul Mediaș, cel mai probabil pe fondul neatenției în conducere, nu a observat o autospecială de poliție care era oprită pentru a face cercetări la un accident care a avut loc anterior, a lovit-o în partea din spate și a proiectat-o în cei 2 polițiști.

„Astăzi, în cursul dimineții, colegii noștrii din cadrul Biroului de Poliție A3 au intervenit la un accident rutier soldat cu pagube materiale ce a avut loc la km 12 al al autostrăzii A3 București-Ploiești.

Întrucât autoturismele implicate nu erau deplasabile, polițiștii au procedat la semnalizarea și delimitarea primei benzi de circulație unde a avut loc accidentul pentru a stabili împrejurările concrete în care acesta s-a produs.

În timp ce colegii noștri efectuau verificările de rigoare, un autoturism a lovit din plin, în partea din spate, autospeciala de poliție fiind proiectată în cei 2 colegi, unul dintre aceștia suferind fracturi ale membrelor inferioare” se arată în comunicatul Sindicatului Europol.

În urma accidentului, cei doi polițiști au fost răniți, iar unul dintre ei este internat în prezent în spital.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.