Acasă Sibiu

Municipiul Sibiu și alte 3 localități din județ propuse pentru carantină

2252
sibiu carantină - noile restricții

Municipiul Sibiu și alte trei localități din județ au fost propuse pentru carantină, începând cu sfîrșitul de săptămână ce urmează.

Direcția de Sănătate Publică Sibiu a transmis Institutului Național de Sănătate Publică spre avizare propuneri de carantină și o serie de măsuri suplimentare pentru Municipiul Sibiu, Șelimbăr, Cisnădie și Tălmaciu.

În cursul zilei de vineri, 13 noiembrie a.c. va avea loc o ședință a Comitetului Județean pentru Situații de Urgență Sibiu în cadrul căreia se va analiza situația epidemiologică, anunță Prefectura Sibiu.

Conform art. 12 din Legea 136/2020 se va lua hotărârea de carantină zonală în baza propunerilor Direcției de Sănătate Publică Sibiu, avizate de Institutul Național de Sănătate Publică. Toate aceste se vor face în prezența comandatului acțiunii, domnul secretar de stat Raed Arafat.

Municipiul Sibiu avea Miercuri, 11 noiembrie, o rată de incidență de 11,18 la 1000 de locuitori, Șelimbăr – 12,65, Cisnădie – 7,18 iar Tălmaciu – 8,29.

Astăzi CJSU Sibiu a mai anunțat că SPITALUL de PSIHIATRIE „Doctor Gheorghe Preda” Sibiu devine spital suport Covid-19 şi va asigura 23 de paturi pentru pacienţii, cu afecţiuni psihice, infectaţi cu virusul SARS-CoV-2.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here