Acasă Sibiu

AJOFM Sibiu solicită tuturor beneficiarilor transmiterea online a documentelor

995
posturi vacante

AJOFM Sibiu solicită tuturor beneficiarilor transmiterea online a documentelor.

Agenția Județeană de Ocupare a Forței de Muncă Sibiu a lansat un apel către beneficiarii serviciilor pe care le oferă. Având în vedere restricțiile impuse de intrarea județului Sibiu în scenariul roșu din cauza pandemiei Covid-19, AJOFM Sibiu solicită tuturor beneficiarilor serviciilor oferite de către agenție, persoane fizice și juridice),transmiterea online a documentelor.

Este vorba despre dosare de șomaj, solicitare prime, cereri eliberare adeverințe, cereri de suspendare, de repunere în plată, situația locurilor de muncă vacante/ocupate, înștiințarea privind încadrarea în muncă, documentele justificative pentru subvenționarea locurilor de muncă. Acestea pot fi trimise la următoarele adrese de e-mail: ajofm@sb.anofm.ro, sibiu@anofm.gov.ro

„Pentru orice alte informații vă rugăm să ne contactați la următoarele numere de telefon: 0269/210882 sau 0269/210567. Vă mulțumim pentru înțelegere și vă rugăm să ne sprijiniți în demersul nostru de a proteja sănătatea dumneavoastră precum și a angajaților AJOFM Sibiu” se arată în comunicatul de presă.

Foto: arhivă

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.