Acasă Nova TV

Medieșean de 52 ani acroșat de un autoturism pe strada Blajului

2910
pe strada Blajului

Un medieșean de 52 ani a fost acroșat de un autoturism pe strada Blajului.

Accidentul rutier s-a petrecut duminică seara pe strada Blajului din municipiul Mediaș. Un bărbat s-a angajat în traversarea neregulamentară a străzii și a fost acroșat de un autoturism.

,,Din primele cercetări efectuate de către polițiștii Biroului Rutier Mediaș, se pare ca un pieton în vârstă 52 de ani din Mediaș, s-a angajat în traversarea neregulamentară a drumului, fiind accidentat de un autoturism condus de o tânăra de 24 de ani. Cercetările continuă” a precizat Luciana Lazăr, Purtătorul de cuvânt al IPJ Sibiu.

În urma accidentului, bărbatul a fost rănit. Acesta a fost transportat la Spitalul Municipal Mediaș de un echipaj SMURD.

,,ISU Sibiu a intervenit de urgență cu un echipaj de prim-ajutor medical calificat SMURD în municipiul Mediaș, strada Blajului unde un pieton a fost acroșat de un autoturism. Bărbatul de aproximativ 52 de ani a primit îngrijiri medicale și a fost transportat la CPU Mediaș cu traumatism cranio facial și escoriații” spune Alina Voina, Purtătorul de cuvânt al ISU Sibiu.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.