Acasă Sport

Gaz Metan învinge UTA cu golurile lui Cardoso și Deaconu

290

Gaz Metan a învins UTA Arad cu scorul de 3-1.

Căpitanul Dumitru Cardoso a reușit o dublă, iar Ronaldo Deaconu a marcat și el direct din lovitură liberă. Golul formației gazdă a fost reușit de Vlad Morar. Gaz Metan a bifat astfel a doua victorie consecutivă în deplasare, a acumulat 13 puncte și a urcat pe poziția a noua a clasamentului Ligii întâi.

Gaz Metan a reușit să deschidă scorul la Arad în minutul 23. Dumitru Cardoso a fost lansat foarte bine în partea stângă de Ronaldo Deaconu, a intrat în careul de 16 metri, a șutat, portarul Florin Iacob a respins, mingea i-a revenit lui Dumitru Cardoso care l-a driblat pe Alexandru Benga și a înscris simplu cu latul.

În minutul 32, gaziștii și-au dublat avantajul. Ronaldo Deaconu a executat foarte bine o lovitură liberă din marginea careului de 16 metri și a dus scorul la 2-0.

UTA a reușit să reducă din diferență în minutul 37, atunci când portarul Alexandru Buzbuchi nu a reușit să respingă așa cum trebuie șutul lui Vlad Morar din careul de 16 metri, iar mingea a ajuns în poartă.

Formația gazdă a avut șansa egalării în minutul 66, atunci când Octavian Ursu a trimis peste transversală de la opt-nouă metri. Căpitanul Dumitru Cardoso a ieșit apoi din nou la rampă.

În minutul 81, acesta a fost deschis foarte bines pe partea stângă, a intrat în careul de 16 metri și a finalizat la colțul lung cu un șut fără speranță pentru portarul arădenilor.

Peste alte două minute, Vlad Morar a avut șansa de a reduce din diferență dar șutul său a trecut pe lângă poartă. Ze Manuel a înscris și el dar golul a fost anulat pentru off-side, iar în prelungiri Alexandru Buzbuchi a scos cu piciorul șutul lui Octavian Ursu.

Foto: prosport.ro

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here