Acasă Transilvania Online

Bosch a inaugurat la Blaj propriul centru medical | Pentru angajați și familiile acestora

484
bosch centru medical blaj

Bosch a deschis propriul centru medical în Blaj. Angajații și membrii de gradul I ai familiilor acestora vor beneficia acolo de servicii medicale gratuite. 

Clădirea Centrului se întinde pe o suprafatață totală de 600 de metri pătraţi, regim de înălţime parter plus etaj. Au fost amenajate cabinete medicale de specialitate, medicina muncii, săli de curs, sală de gimnastică, vestiare, dar şi un cabinet dedicat pentru testare Covid-19.

Centrul medical Bosch facilitează angajaţilor şi rudelor acestora de gradul întâi, acces gratuit la servicii medicale oferite de o echipă pluridisciplinară de medici specializaţi în: dermatologie, endocrinologie, ginecologie, medicină internă, neurologie, ORL, urologie, ortopedie, psihiatrie, oncologie, cardiologie, intervenţii chirurgicale minore, nutriţie, boli infecţioase sau pneumonologie.

Mai mult, angajaţii vor beneficia, anual şi cu titlu gratuit, de un set complex de teste medicale.

Cel mai mare beneficiu al centrului medical îl reprezintă accesul la o gamă largă de servicii medicale de specialitate, acces care până astăzi ar fi necesitat vizite în orașele centre universitare, ceea ce implică atât timp, cât și costuri”, a declarat Catalin Rusu, responsabil pentru evaluări cerinţe legale în departamentul pentru sănătate, siguranță și mediu în cadrul fabricii Bosch din Blaj. (Sursa: alba24.ro)

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here