Acasă Sibiu

Aeroportul Sibiu reia zboruri spre Anglia și Spania | Reintră zborul spre Stuttgart

610
zboruri spre Anglia și Spania

Companiile aeriene care operează pe Aeroportul Sibiu vor relua, în cursul lunii decembrie, zboruri spre Anglia și Spania.

Tot din luna decembrie se reiau unele zboruri spre Germania, a declarat Alexandra Păcurar, purtătorul de cuvânt al Aeroportului din Sibiu.

Majoritatea operatorilor aerieni și-au optimizat frecvențele de zbor în perioada noiembrie – decembrie 2020 raportat la cererea existentă (…) Pe parcursul lunii decembrie vor fi operate și zboruri către Londra, Madrid și Stuttgart”, a declarat Alexandra Păcurar pentru stiridesibiu.ro.

În prezent se operează zboruri spre destinații din Germania: respectiv München, Dortmund, Frankfurt Hahn, Memmingen, Nürnberg și Karlsruhe Baden-Baden însă precizăm faptul că frecvențele de zbor au fost reduse semnificativ”, a mai spus purtătorul de cuvânt al aeroportului sibian.

Reprezentanții Aeroportului din Sibiu recomandă pasagerilor, având în vedere dinamica deciziilor, să verifice în permanență statusul zborurilor de interes, fie pe www.sibiuairport.ro, fie direct pe website-urile companiilor aeriene.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here