Acasă Nova TV

25 focare COVID în județul Sibiu | 22 sunt în centre rezidențiale printre care și din Mediaș

1541
15 focare de infecție

La nivelul județului Sibiu sunt active în acest moment un număr de 25 focare de infecție cu virusul SARS CoV-2, dintre acestea 22 sunt în centre rezidențiale.

Prefectura Sibiu a remis luni datele comunicate de Direcția de Sănătate publică în privința focarelor de infecție cu SARS CoV-2 la nivelul județului Sibiu. Dintre cele 25 focare, 22 sunt în centre rezidențiale, iar alte 3 sunt la companii care activează în domeniul producerii de componente auto, echipamente electronice pentru industria auto, respectiv accesorii pentru îmbrăcăminte.

–              Unitatea de Asistență Medico-Socială (UAMS) Săliște: TOTAL POZITIVI: 98 persoane din care 58 de beneficiari pozitivi și 40 angajați pozitivi

–              CRRPH Dumbrăveni: TOTAL POZITIVI: 77 persoane din care 54 beneficiari pozitivi și 23 angajați pozitivi

–              Unitatea de Asistență Medico-Socială (UAMS) Agnita: TOTAL POZITIVI: 33 persoane din care 25 beneficiari pozitivi și 8 angajați pozitivi.

–              Centrul de recuperare și reabilitare Neuropsihiatrică Tălmaciu: TOTAL POZITIVI: 175 persoane din care 125 de beneficiari pozitivi și 50 de angajați pozitivi.

–              Sos Satele copiilor Cisnădie: TOTAL POZITIVI: 8 persoane din care 4 beneficiari pozitivi și 4 angajați pozitivi.

–              Centrul pentru recuperarea și reabilitare neuropsihiatrică Râu Vadului: TOTAL POZITIVI: 166 persoane din care 122 beneficiari pozitivi și 44 angajați pozitivi.

–              Unitatea de Asistență Medico-Socială (UAMS) Sibiu: TOTAL POZITIVI: 47 persoane din care 34 beneficiari pozitivi și 13 angajați pozitivi.

–              Centrul de abilitare și reabilitare pentru persoane adulte cu dizabilități „Sf. Nectarie” Mediaș: TOTAL POZITIVI: 59 persoane din care 40 beneficiari pozitivi și 19 angajați pozitivi.

–              Centrul de îngrijire și asistență „Episcop Nicolae Popoviciu” Biertan: TOTAL POZITIVI: 29 persoane din care 18 beneficiari pozitivi și 11 angajați pozitivi.

–              Centrul de plasament pentru copilul cu dizabilități ”Speranța” Sibiu: TOTAL POZITIVI: 26 persoane din care 12 beneficiari pozitivi și 14 angajați pozitivi.

–              Centrul de abilitare și reabilitare pentru persoane adulte cu dizabilități Mediaș: TOTAL POZITIVI: 49 persoane din care 42 beneficiari pozitivi și 7 angajați pozitivi.

–              Centrul de îngrijire și asistență Agnita: TOTAL POZITIVI: 16 persoane din care 18 beneficiari pozitivi și 8 angajați pozitivi.

–              Centrul de abilitare și reabilitare pentru persoane adulte cu handicap Tălmaciu: TOTAL POZITIVI: 73 persoane din care 49 beneficiari pozitivi și 24 angajați pozitivi.

–              Căminul pentru persoane vârstnice Sura Mică:TOTAL POZITIVI: 24 persoane din care 17 beneficiari pozitivi și 7 angajați pozitivi.

–              Căminul pentru persoane vârstnice Agnita: TOTAL POZITIVI: 12 persoane din care 9 beneficiari pozitivi și 3 angajați pozitivi.

–              Centru de plasament Orlat:TOTAL POZITIVI: 4 persoane din care 4 beneficiari pozitivi și 0 angajați pozitivi.

–              Unitatea de Asistență Medico-Socială (UAMS) Mediaș: TOTAL POZITIVI: 20 persoane din care 10 beneficiari pozitivi și 10 angajați pozitivi.

–              Centrul de îngrijire și asistență Biertan: TOTAL POZITIVI: 38 persoane din care 18 beneficiari pozitivi și 20 angajați pozitivi.

–              Căminul pentru persoane vârstnice Ațel: TOTAL POZITIVI: 5 persoane din care 0 beneficiari pozitivi și 5 angajați pozitivi.

–              Căminul pentru persoane vârstnice „Sf. Mihail Mărturisitorul” Mediaș: TOTAL POZITIVI: 15 persoane din care 11 beneficiari pozitivi și 4 angajați pozitivi.

–              Centru de plasament Prichindelul Sibiu: TOTAL POZITIVI: 15 persoane din care 11 beneficiari pozitivi și 4 angajați pozitivi.

–              Centru de plasament Guliver Sibiu: TOTAL POZITIVI: 8 persoane din care 6 beneficiari pozitivi și 2 angajați pozitivi.

–              O companie producătoare de componente auto:131 de angajați pozitivi, 184 de contacți pentru care s-a dispus măsura de carantină la domiciliu.

–              O companie producătoare de echipamente electronice pentru industria auto: 66 de angajați pozitivi, 109 contacțipentru care s-a dispus măsura de carantină la domiciliu.

–              O companie producătoare de accesorii pentru îmbrăcăminte: 8 angajați pozitivi, 16 contacți pentru care s-a dispus măsura de carantină la domiciliu.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here