Acasă Sibiu

Serviciul Permise de Conducere & Înmatricularea Vehiculelor Sibiu s-a închis | Activitatea se reia Vineri

1753
Serviciul Permise Sibiu s-a închis

Serviciul Permise de Conducere & Înmatricularea Vehiculelor Sibiu s-a închis ca urmare a faptului că un angajat a fost confirmat pozitiv în urma testării SARS-CoV-2.

Anunțul privind suspendarea activității a fost făcut în cursul zilei de miercuri. DSP Sibiu a confirmat că unul din angajații Serviciului public comunitar regim permise de conducere și înmatriculare a vehiculelor din Instituția Prefectului Sibiu este infectat cu SARS-CoV-2.

Reprezentanții Direcției de Sănătate Publică Sibiu au efectuat o anchetă epidemiologică, în urma căreia s-a stabilit că angajatul a intrat în contact cu 27 colegi de serviciu. 20 dintre ei sunt angajați ai Serviciului de permise, 6 sunt angajați ai Instituției Prefectului iar unul este jandarm.

Toți cei 27 au fost testați pentru SARS-CoV-2, iar până la comunicarea rezultatelor, activitatea Serviciului este suspendată, a anunțat Prefectura Sibiu.

ACTUALIZARE 2 Octombrie

Urmare a testării tuturor celor 27 de angajați, contacți cu persoana confirmată pozitiv, alte. 2 persoane, angajate în cadrul serviciului public au primit rezultate pozitive.

În ceea ce privește întreaga activitate a serviciului public comunitar regim permise de conducere și înmatriculare a vehiculelor, aceasta se reia conform programului, de vineri, 2 octombrie.

Ziua de 01.10.2020, zi în care activitatea serviciului a fost suspendată se va recupera sâmbătă, 3 octombrie a.c.

Persoanele care în data de 01.10.2020, aveau programare în cadrul serviciului public comunitar regim permise de conducere și înmatriculare a vehiculelor, fie pentru susținerea probei teoretice sau practice, fie pentru preschimbarea permiselor de conducere auto, înmatricularea/transcrierea auto sau autorizarea provizorie în circulație, vor beneficia de serviciile pentru care aveau programare Sâmbătă, 3 octombrie 2020, respectând orele de programare.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here