Acasă Sport

Gaz Metan a fost învinsă și de FC Botoșani | Evoluție modestă a trupei lui Jorge Costa | VIDEO

354
gaz botoșani

Gaz Metan a fost învinsă, pe teren propriu, de FC Botoșani în primul meci al etapei a 8-a din Liga 1.

Trupa antrenată de Jorge Costa a oferit o reprezentație în general modestă spre slabă, medieșenii reușind tristul record de a nu trimite niciun șut pe poartă în prima repriză.

Gaz Metan a început în formula: A. Buzbuchi – M. Butean, I. Larie, O. Bačo, M. Velisar – Yuri de Sousa, Y. Pambou – O. Horșia, R. Deaconu, N. Chamed – N. Dumitru.

FC Botoșani a început în formula: E. Pap – M. Holzmann, A. Țigănașu, A. Chindriş, A. Patache – H. Ongenda, J. Rodriguez, E. Florescu – B. Melinte, H. Keyta, M. Roman. Antrenor Marius Croitoru.

MINUTUL 15 OCAZIE BOTOȘANI: Keyta a fost lansat în adâncime de Rodriguez, a intrat în careu, Larie l-a blocat în primă instanță dar mingea a rămas la Keyta care a mai șutat o dată, dar pe lângă poartă.

MINUTUL 34 GOL BOTOȘANI: Florescu i-a pasat în careu lui Patache, care a încercat să trimită mingea mai departe spre Ongenda, dar a nimerit piciorul lui Butean, iar din jucătorul Gazului mingea s-a scurs în poartă. VEZI GOLUL AICI!

MINUTUL 41 OCAZIE MARE BOTOȘANI: Holzman l-a lansat pe Ongenda în poziție centrală dar francezul a tras peste poartă de la 13 metri, singur cu portarul lui Gaz Metan.

LA PAUZĂ GAZ METAN – FC BOTOȘANI 0:1

MINUTUL 49 OCAZIE GAZ METAN: Chamed a șutat din afara careului, dar mingea e deviată de Țigănașu în corner.

MINUTUL 58 PENALTY FC BOTOȘANI: Roman a fost deschis în adâncime, apărarea Gazului a fost neatentă și singur cu portarul Roman a fost faultat în careu de Baco, care a și fost eliminat după ce a primit al doilea caronaș galben. VEZI FAZA AICI!

Ogenda a executat lovitura de la 11m dar Buzbuchi a respins. VEZI AICI PARADA LUI BUZBUCHI!

MINUTUL 68 GOL GAZ METAN: Ronaldo Deaconu a înscris cu o execuție superbă, de la 30 de metri, direct în vinclu. Un adevărat eurogol! VEZI AICI REUȘITA!

MINUTUL 70 OCAZIE BOTOȘANI: Holzman a centrat perfect de pe stânga, iar Mihai Roman a trimi cu capul, din careu, exact pe directia portarului.

MINUTUL 87 GOL BOTOȘANI: Tutu i-a așeazat perfect mingea lui Keyta, care a înscris printre piciorele lui Buzbuchi. VEZI GOLUL AICI!

FINAL DE MECI: Gaz Metan – FC Botoșani 1:2

Articolul precedentMedicul Virgil Musta despre simptome ușoare de Covid, când poți sta acasă și când trebuie să mergi la spital
Articolul următorBărbat din Mediaș infectat cu COVID-19 a murit așteptând să se elibereze un pat de terapie intensivă

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.