Acasă Sibiu

2 minore de 14 și 15 ani dispărute | Dacă le-ați văzut, anunțați urgent poliția

1334
2 minore

2 minore de 14 și 15 ani au dispărut de la domiciliu.

Poliţiştii sibieni caută 2 minore în vârstă de 14, respectiv 15 ani, care au plecat împreună voluntar de la domiciliile lor într-o direcție necunoscută, fără a mai reveni. Persoanele care pot oferi informaţii care să conducă la depistarea persoanelor în cauză sunt rugate să contacteze cea mai apropiată unitate de poliţie sau să apeleze gratuit numărul unic pentru situații de urgenţă 112.

La data de 27.10.2020, o femeie din localitatea Șura Mare a sesizat Inspectoratul de Poliție Județean Sibiu despre faptul că, în data de 2 octombrie a.c., fiica ei minoră,  CERNAT ALESIA ANDREEA, în vârstă de 14 ani, a plecat voluntar de la domiciliu fără a mai reveni.

Semnalmente CERNAT ALESIA ANDREEA: înălțime 1,50 m, greutate 50 kg., fața ovală, ten alb, ochi verzi, păr blond închis/șaten, constituție atletică. La data dispariției purta o geacă albastră, pantaloni negri și încălțăminte sport, albă.

La data de 27.10.2020, o femeie din localitatea Arpașu de Jos, a sesizat Inspectoratul de Poliție Județean Sibiu despre faptul că, în cursul serii, în jurul orei 1930., fiica ei minoră,  GAVRILĂ CASANDRA-IOANA, în vârstă de 15 ani, a plecat voluntar de la domiciliu fără a mai reveni.

Semnalmente GAVRILĂ CASANDRA-IOANA: înălțime 1,60 m, greutate 50 kg., păr șaten, ochi căpriu, ten alb. La data dispariției purta o giacă neagră îmblănită, cu glugă.

Cetăţenii care pot oferi informaţii despre aceste minore  sunt rugați să contacteze cea mai apropiată unitate de poliţie sau să apeleze gratuit numărul unic pentru situații de urgenţă 112.

ACTUALIZARE:

Una dintre cele 2 minore a revenit singură acasă. Cea de-a doua a fost găsită în județul Constanța.

,,Minora GAVRILĂ CASANDRA-IOANA a revenit la domiciliu. Nu a fost victima vreunei infracțiuni. În ceea ce o privește pe cea de-a doua minoră, în urma informațiilor obținute de către polițișii de la investigații criminale, cu sprijinul colegilor din cadrul IPJ Constanța, au fost efectuate verificări în comuna Chirnogeni, Plopeni (județul Constanța), unde a fost depistată minora Cernat Alesia Andreea și ulterior, internată în centrul de Plasament Ovidiu. Precizăm ca nu a fost victima nici unei infracțiuni” a precizat Luciana Lazăr, Purtătorul de cuvânt al IPJ Sibiu.

Articolul precedentNoile reguli pentru tratarea pacienților COVID | Teste rapide, trimitere acasă, consultație telefonică, chestionar
Articolul următorMedieșean cu 0,78 alcoolemie implicat într-o autotamponare lângă Blăjel

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.