Acasă STIL DE VIATA

Lidl a lansat aplicaţia mobilă Lidl Plus

1525
Lidl a lansat aplicaţia mobilă Lidl Plus

Lidl a lansat aplicaţia mobilă Lidl Plus, primul program digital de loializare al retailerului în România.

Lidl Plus include un card digital de fidelitate. Printre avantajele oferite se numără accesul exclusiv la oferte speciale şi promoţii săptămânale pentru produse. Totodată centralizarea bonurilor şi a istoricului digital al cumpărăturilor.

În centrul aplicaţiei stă cardul de fidelitate digital Lidl Plus

Utilizatorii trebuie să îl scaneze la casa de marcat pentru a se bucura de beneficiile exclusive oferite de programul de loialitate. Acestea sunt înnoite săptămânal şi includ:

Oferte – iau forma unor reduceri şi promoţii de care utilizatorii pot beneficia prin scanarea cardului digital, înainte de efectuarea plăţii.

Cupoane – prin intermediul acestora, utilizatorii au acces la promoţii, reduceri procentuale sau preţuri speciale aplicate pe cantitatea de produse achiziţionate. Cupoanele se activează din meniul aplicaţiei înainte de a scana cardul Lidl Plus la casa de marcat.

Taloane răzuibile – acestea pot ascunde premii, precum cupoane de reducere cu valabilitate limitată la diverse categorii de produse. Utilizatorii pot primi un talon răzuibil digital, în urma autentificării la casa de marcat cu cardul de fidelitate Lidl Plus şi plăţii cumpărăturilor.

Aplicaţia mai oferă şi opţiuni digitale prin care utilizatorii îşi pot organiza eficient vizita în magazin şi monitoriza bugetele alocate cumpărăturilor:

Istoricul cumpărăturilor – prin această funcţie, utilizatorii au acces la istoricul bonurilor de cumpărături în format digital, în care sunt afişate toate beneficiile Lidl Plus folosite. Astfel se poate contoriza economiile realizate într-o anumită perioadă de timp prin folosirea aplicaţiei. Cu ajutorul bonurilor digitale de cumpărături, utilizatorii pot returna produsele, fără a fi nevoie să le păstreze în format fizic.

Broşuri digitale cu ofertele Lidl – utilizatorii au acces la cataloagele săptămânale. Prin intermediul cărora pot vedea ce produse şi oferte sunt disponibile în magazinele Lidl din ţară.

Aplicaţia poate fi descărcată gratuit din magazinele Google Play şi AppStore.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here