Acasă Sport

Gaz Metan a învins la Iași cu 4-1 | VIDEO

512
Iași

Gaz Metan a învins la Iași cu 4-1.

Poli Iași a deschis scorul repede încă din minutul 2, dar alb-negrii au întors scorul până la pauză prin Sergiu Ciocan și Romeo Roberto. În actul secund autogolul lui Sorin Bușu și reușita lui Ronaldo Deaconu direct din lovitură liberă au adus Gazului o victorie clară, a doua consecutivă.

Politehnica Iași a reușit să deschidă scorul în minutul 2 atunci când atacantul Dzenan Zajmovic a marcat cu un șut de la marginea careului de 16 metri. Gaz Metan a egalat peste doar șase minute. Sergiu Ciocan a profitat de o eroare în apărarea gazdelor, l-a driblat pe portar și marcat. În minutul 15, portarul ieșenilor a respins foarte bine lovitura de cap a lui Răzvan Popa. După o jumătate de oră de joc, Romeo Roberto a profitat de o nouă gafă în defensiva Iașiului și a marcat cu un lob elegant peste portarul Teodor Axinte.

În minutul 56  Dzenan Zajmovic a avut șansa egalării însă nu l-a putut învinge pe Alexandru Buzbuchi din doar câțiva metri. În minutul 66, scorul a devenit 3-1 pentru Gaz Metan. Ronaldo Deaconu a executat un corner de pe partea stângă, mingea l-a lovit pe fundașul ieșenilor Sorin Bușu și a intrat în poartă. În minutul 82, Ronaldo Deaconu a marcat golul de 4-1 direct din lovitură liberă de la marginea careului de 16 metri și a stabilit scorul final al întâlnirii.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here