Acasă Nova TV

Tânăr din Șeica Mare reținut | Înșelăciune cu anunțuri false

1696
înșelăciune

Un tânăr din Șeica Mare a fost reținut pentru mai multe infracțiuni de înșelăciune.

La data de 27 august, în urma activităților specifice desfășurate de către polițiștii Biroului de Investigații Criminale Sibiu, un bărbat în vârstă de 27 de ani, din Șeica Mare, a fost reținut. Acesta este cercetat penal sub aspectul săvârșirii a patru infracțiuni de înșelăciune.

„În fapt, bărbatul este bănuit că, în perioada 10 – 14 august, ar fi postat diverse anunțuri în mediul on-line, pe site-urile de vânzare – cumpărare, oferind spre vânzare bunuri pe care, în realitate, nu le-ar fi deținut, solicitând apoi celor interesați să depună într-un cont bancar diverse sume de bani, fie ca avans al plății, fie ca plată achitată integral înainte de achiziționarea produselor. Printre bunurile oferite spre vânzare se numără un autoturism de epocă și produse electronice.

Astfel, bărbatul ar fi indus în eroare mai multe persoane, creând un prejudiciu în valoare de 9.250 de lei.

Sub supravegherea Parchetului de pe lângă Judecătoria Sibiu, la data de 27 august., polițiștii sibieni de investigații criminale au efectuat o percheziție la domiciliul persoanei în cauză, cu această ocazie fiind ridicate în vederea continuării cercetărilor mai multe telefoane mobile, cartele prepay, dar și suma de 18.000 de lei.

Bărbatul a fost reținut 24 de ore pe bază de ordonanță, urmând a fi prezentat unității de parchet competente în vederea aplicării unei măsuri preventive. Cercetările continuă la nivelul Biroului de Investigații Criminale Sibiu” a precizat Elena Welter, Purtătorul de cuvânt al IPJ Sibiu.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here