Acasă Sibiu

Accident cu 2 morți după o coliziune autoturism-camion

3788
accident pe dn 14 slimnic

Miercuri dimineața s-a produs un accident soldat cu 2 morți, după o coliziune autoturism-camion.

Accidentul rutier a avut loc pe DN 1, localitatea Scoreiu, în apropierea intersecției cu DN 7C. Din primele cercetări efectuate de polițiștii rutieri se pare că șoferul unui autoturism care circula spre Brașov, pe fondul stării de oboseală, a pătruns pe contrasens și a intrat în coliziune cu un camion condus de un bărbat de 42 de ani din Racovița.

În urma accidentului, șoferul autoturismului și un pasager au decedat. Alte două persoane din autoturism dar și șoferul tirului au fost rănite. La locul accidentului au intervenit două ambulanțe SMURD, un echipaj de descarcerare și două ambulanțe SAJ.

,,Echipajele Ambulanței acorda asistenta medicală alături de echipajele ISU. Echipajele SAJ transporta la UPU Sibiu șoferul TIR-ului care prezintă TCC acut închis și multiple excoriatii. Al doilea echipaj SAJ transportă o femeie care prezintă la fel, TCC și contuzii multiple. Din păcate două persoane din autoturism sunt declarate decedate” a precizat Crinu Scridon, Purtătorul de cuvânt al SAJ Sibiu.

ACTUALIZARE

Din accident a rezultat decesul a două persoane, respectiv: șoferul autoturismului care a pătruns pe contrasens (50 de ani, Sebeș) și al pasagerei aflate pe locul stânga spate (47 de ani, Sebeș). Totodată, sunt rănite 3 persoane: o femeie de 26 ani din Sebeșel și un bărbat de 42 de ani din Aiud, pasageri în autoturism și șoferul camionului (42 de ani, din Racovița).

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here