Acasă Nova TV

Scădere a nivelului de apă înmagazinată la Dumbrăveni și Hoghilag | Apel pentru un consum responsabil

211
Scădere a nivelului de apă înmagazinată la Dumbrăveni și Hoghilag

Operatorul Regional Apa Târnavei Mari face un apel către clienții din localitățile Dumbrăveni și Hoghilag să reducă la minim utilizarea apei de la rețeaua publică în alte scopuri decât cele potabile și menajere: apă pentru băut, igienă corporală și igiena locuintei.

În ultimele zile s-a constatat o creștere a consumului în aceste localități, fapt care a condus la scăderea nivelului de apă din rezervorul de înmagazinare, anunță ATM.

Compania Apa Târnavei Mari face un apel către clienții care desfășoară activități agricole, de grădinărit, de creștere a animalelor, activități de stropire a trotuarelor din vecinătatea caselor, să reducă la minim utilizarea apei potabile din rețeaua publică pentru activitățile lor și să folosească pentru aceste lucrări apa din sursele proprii (fântâni, puțuri).

Facem acest apel și avem încredere că utilizatorii vor face eforturi pentru reducerea consumului de apă potabilă de la rețeaua publică în activitățile enumerate. Dorim să evităm situații în care să recurgem la sistarea furnizării apei potabile, iar consumatorii să fie privați de a avea o cantitate minimă de apă pentru băut, igienă sau nevoi casnice,” se arată într-un comunicat al companiei.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here