Acasă Nova TV

DSP Sibiu a declarat focar de infecție la Emailul Mediaș

6764
coronavirus emailul mediaș

DSP Sibiu a declarat focar de infecție la Emailul Mediaș, după identificarea a încă 2 cazuri noi.

Practic, în momentul în care sunt descoperite minim 3 cazuri de persoane infectate, ce au legătură între ele, este declarat focar de infecție. În acest moment, la societatea Emailul sunt 4 cazuri confirmate, iar 24 angajați au fost trimiși în autoizolare.

„Conform ultimelor date raportate de către Direcția de Sănătate Publică Sibiu, în ceea ce privește situația epidemiologică din cadrul societății producătoare de vase emailate din județul Sibiu, în cadrul căreia au fost identificate 4 persoane pozitive în urma testării SARS CoV-2, vă informăm că astăzi, 21.07.2020 a fost identificat un focar de infecție.

În ceea ce privește măsurile luate, societatea a fost contractată pentru a dispune măsurile necesare pentru limitarea extinderii infecției. Aceasta a efectuat dezinfecția spațiului de lucru. De asemenea, unui număr total de 24 de persoane, contacți de serviciu, li s-a recomandat să stea în autoizolarea și să își monitorizeze starea de sănătate prin medicul de familie, iar în cazul în care prezintă simptome să sune la 112 pentru a fi transportați la spital pentru investigații și tratament specific” a precizat Andreea Ștefan, Purtătorul de cuvânt al Prefecturii Sibiu.

În data de 16 iulie, 2 angajați ai societății Emailul au fost depistați pozitiv în momentul în care au fost testați.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here