Acasă Sport

Ioan Mărginean s-a despărțit de Gaz Metan

1652
mic buget

Ioan Mărginean s-a despărțit de Gaz Metan.

Fostul președinte al clubului și-a încetat raporturile contractuale cu gruparea de pe Târnava Mare. Anunțul referitor la Ioan Mărginean a fost făcut marți prin intermediul unui comunicat presă. 

,,Începând de marți, 21 iulie, Ioan Mărginean și-a încetat raporturile contractuale cu Gaz Metan și nu mai ocupă nicio funcție în cadrul clubului. Pe această cale îi mulțumim pentru munca depusă în cei mai bine de patru ani petrecuți la Mediaș, pentru aportul adus la rezultatele echipei și pentru contribuția avută la ieșirea din insolvență a Clubului Gaz Metan Mediaș’’ se arată în comunicatul alb-negrilor.

De săptămâna trecută, situația la nivelul conducerii clubului Gaz Metan este una incertă. Valentin Iordănescu și Cristian Pustai își dispută fotoliul de președinte al grupării și se contestă reciproc.

Contestațiile au fost depuse la Judecătoria Mediaș, care trebuie să se pronunțe și să facă lumină în acest caz. O decizie era așteptată la începutul săptămânii în curs, însă deocamdată aceasta nu a fost luată.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here