Acasă Sibiu

28 de pacienți cu COVID-19 au plecat acasă deși sunt încă infectați | Prefectura Sibiu

1117
pacienți cu COVID-19 raportare DECESE COVID-19

28 de pacienți cu COVID-19 au plecat acasă din centrele spitalicești din Sibiu, cu toate că erau încă infectați, a anunțat Prefectura Sibiu.

Conform purtătorului de cuvânt al Prefecturii Sibiu, Andreea Ștefan, este vorba despre 28 de adulți care s-au folosit de oportunitatea de a putea primi tratamentul împotriva infecției cu noul coronavirus de acasă.

Cele mai multe externri au fost înregistrate la Spitalul de Pneumoftiziologie, unde 23 pacienți au plecat acasă după ce au stat în spital zece zile, cu recomandarea de a sta încă patru zile izolați la domiciliu, iar o pacientă a plecat acasă la o zi după ce a fost confirmată cu COVID-19. 

La momentul actual mai sunt 22 confirmați internați în secția COVID-19 a Spitalului de Pneumoftiziologie, iar cinci persoane se află în zona tampon, care așteaptă rezultatul testului”, au explicat reprezentanții spitalului, citați de Turnul Sfatului.

În ceea ce privește Spitalul Județean, patru persoane au ales să plece din spital și să primească tratament la domiciliu. Aici se află în continuare 42 de pacienți internați.

În acest moment, în spitalele de COVID-19 din Sibiu se mai află internate încă 73 de persoane. 

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here