Acasă Revista Presei

Regulile pentru pescuit au fost modificate | Restricții ridicate

755
bărbat Regulile pentru pescuit au fost modificate

Ministrul Agriculturii a anunțat în urmă cu puțin timp, într-o conferință de presă, că regulile pentru pescuit au fost modificate, în sensul relaxării.

Regulile au fost relaxate pentru a permite pescarilor să socializeze.

Vor trebui să respecte însă regulile stabilite de administratorii locurilor de pescuit, a spus ministrul Agriculturii, Adrian Oros.

S-a scos obligativitatea ca administratorii să impună interzicerea socializării. Administratorii vor permite prezența vizitatorilor în perimetrul de pescuit.

S-au scos acele articole referitoare la evitarea socializării cu alți pescari, purtarea măștii până la accesul în perimetrul locului de pescuit.

S-a eliminat păstrarea distanței de minimum 1,5 metri între perscarii recreativi și evitarea oricărei forme de socializare cu alți pescari recreativi participanți în aceeași zonă de pescuit.

Adrian OROS, Ministrul Agriculturii

Pescarii au obligativitatea de a lăsa perimetrul de pescuit curat și să respecte cu strictețe regulamentul amenajării piscicole. Cei care gestionează amenajările piscicole TREBUIE să-și stabilească prin regulament care sunt regulile în interior.

Oros a mai precizat că noua formă a ordinului a fost trimisă la Ministerul Sănătății pentru avizare.

Declarații Adrian Oros, Ministrul Agriculturii

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here