Acasă Sibiu

Un minor de 16 ani aflat la volan a lovit 2 autoturisme și a fugit

1001
două tamponări Sibiu

Un minor de 16 ani aflat la volan a lovit 2 mașini și a fugit.

Marți seara în jurul orei 23:00, Poliția Orașului Avrig a fost sesizată despre faptul că pe strada Eroilor din oraș un autoturism care rula cu viteză a tamponat alte două autoturisme ce se aflau parcate, iar ocupanții acestuia și conducătorul auto au fugit abandonând autoturismul la fața locului.

„Polițiștii care au ajuns la fața locului au identificat autoturismul abandonat pe carosabil, iar în urma cercetărilor și investigațiilor efectuate au stabilit că acesta a fost condus de un minor în vârstă de 16 ani, domiciliat în Avrig, care nu deține permis de conducere pentru nicio categorie de autovehicule.

Minorul nu a fost găsit la domiciliu, iar în acest sens au fost contactați telefonic membrii familiei, fiindu-le adus la cunoștință despre aspectele legate de incidentul petrecut la data de 02.06.2020 și de asemenea, să se prezinte la sediul Poliției Orașului Avrig, alături de minor pentru continuarea cercetărilor.

În continuare, sunt efectuate cercetări sub aspectul săvârșirii infracțiunii de conducerea unui vehicul fără permis și distrugere. Cercetările sunt continuate de către lucrătorii din cadrul Poliției Orașului Avrig” a precizat Elena Welter, Purtătorul de cuvânt al IPJ Sibiu.

Foto: arhivă

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.