Acasă Nova TV

Râul Târnava Mare sub cota de atenție în Mediaș | Cod roșu pe afluenți

4934
Târnava Mare

Râul Târnava Mare este sub cota de atenție în municipiul Mediaș.

Conform unei informări postate pe pagina Primăriei Mediaș din rețeaua de socializare Facebook, marți seara la ora 21:20, râul Târnava Mare se afla la cota de 2,5 metri, în condițiile în care Cota de atenție este de 2,8 metri.

De asemenea, la Sighișoara, nivelul râului era de 2,88 metri, Cota de atenție fiind de 3 metri, la Vânători măsura 3,67 metri, Cota de atenție fiind de 5 metri, la Odorhei măsura 2,86 metri, Cota de atenție fiind 3,8 metri, iar la Zetea apa a ajuns la 1,1 metri, Cota de atenție fiind de 1,5 metri.

Ca urmare a avertizarii hidrologice COD ROȘU ce vizează posibile depășiri ale cotelor de pericol pe afluenții Râului Târnava Mare, cu valabilitate până în data de 24.06. ora 03:00, ISU Sibiu a transmis în această seară mesaj Ro-Alert pentru avertizarea populației din toate UAT-urile situate pe afluenții râului Târnava Mare și anume : Târnava, Hoghilag, Dumbrăveni, Alma, Dârlos, Mediaș, Copșa Mică, Micăsasa, Brateiu, Ațel și Laslea.

De asemenea, pompierii sibieni sunt la datorie, fiind pregătiți să intervină, la nevoie, în sprijinul populației afectate, pentru limitarea și înlăturarea posibilelor efecte.

Articolul precedentO fetiță de 4 ani a căzut în râul Cibin | VIDEO
Articolul următorVIDEO Cod Roșu în județul Alba | Sute de case sub ape

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.