Acasă Transilvania Online

Zborurile și Transportul Rutier de Persoane rămân suspendate | Stare De Alertă

1014
Zborurile și Transportul Rutier de Persoane rămân suspendate

Comitetul Naţional pentru Situaţii de Urgenţă a decis joi că, pe durata stării de alertă, zborurile către mai multe ţări rămân suspendate, la fel și transportul internaţional de persoane.

Zborurile din și spre România rămân suspendate

CNSU a anunţat că se prelungeşte măsura suspendării zborurilor efectuate de operatorii economici din aviaţie spre Austria, Belgia, Confederaţia Elveţiană, Franţa, Germania, Iran, Italia, Regatul Unit al Marii Britanii şi Irlandei de Nord, Regatul Ţărilor de Jos (Olanda), Spania, Statele Unite ale Americii, Turcia şi Iran.

Totodată rămân suspendate zborurile din aceste ţări către România pentru toate aeroporturile din România, pentru o perioadă de 14 zile, începând cu data de 15.05.2020.

Rămân încontinuare exceptate de la această suspendare zborurile efectuate de transportatori aerieni deţinători de licenţă de operare în conformitate cu reglementările Uniunii Europene, prin curse neregulate (charter), pentru transportul lucrătorilor sezonieri sau pentru repatrierea unor cetăţeni străini, din România către alte state, cu avizul Autorităţii Aeronautice Civile Române şi al autorităţii competente din statul de destinaţie.

Transportul rutier de persoane din și înspre România rămâne suspendat

CNSU a stabilit că pe perioada Stării De Alertă se suspendă transportul rutier internaţional de persoane prin servicii regulate, servicii regulate speciale şi servicii ocazionale în trafic internaţional, pentru toate cursele efectuate de către operatorii de transport.

Sun vizate cursele de Italia, Spania, Franţa, Germania, Austria, Belgia, Confederaţia Elveţiană, Regatul Unit al Marii Britanii şi al Irlandei de Nord, Regatul Ţărilor de Jos (Olanda) şi Turcia până în data de 01 iunie 2020.

Articolul precedentDescarcă Noua Declarație pe propria răspundere valabilă pentru ieșirea din localitate
Articolul următorUDMR Sibiu a donat măști chirurgicale de unică folosință școlilor din Mediaș

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.