Acasă Sibiu

Un bărbat de 46 ani a vrut să se arunce de la etajul 2 al centrului de carantină | VIDEO

1596
de carantină

Un bărbat de 46 ani a vrut să se arunce de la etajul 2 al centrului de carantină.

Duminică după-amiază în jurul orei 15:00, polițiștii Inspectoratului de Poliție Județean Sibiu au fost solicitați să intervină într-un centru de carantină din municipiul Sibiu. Un bărbat amenința că, dacă nu i se permite să plece acasă, se aruncă de pe balconul camerei amplasate la etajul 2.

,,La fața locului au intervenit cei doi polițiști negociatori din cadrul I.P.J. Sibiu, care au reușit să-l convingă pe bărbat să se întoarcă în camera unității fără a recurge la gesturi extreme care i-ar pune viața în pericol.

Este vorba despre un sibian în vârstă de 46 de ani, carantinat la data de 9 mai, împreună cu soția, după ce s-au întors din Germania” a precizat Elena Welter, Purtătorul de cuvânt al IPJ Sibiu.

La centrul de carantină s-au deplasat și forțe ale ISU Sibiu.

,,Un echipaj de prim-ajutor calificat SMURD, din cadrul ISU Sibiu, a intervenit de urgență la unul din centrele de carantinare din județul Sibiu pentru a acorda, la nevoie, primul-ajutor medical calificat unei persoane de sex masculin, care amenința că se aruncă de la etajul 2 al centrului de carantină. La fața locului s-a aflat și autospeciala de salvare de la înălțime” a precizat Valentin Larie, Purtătorul de cuvânt al ISU Sibiu.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here