Acasă Sibiu

Șofer depistat de 2 ori în 24 ore cu alcoolemie de peste 1 la mie

382
permis

Șofer depistat de 2 ori în 24 ore cu alcoolemie de peste 1 la mie.

La data de 18 mai, în baza probatoriului administrat în două dosarele penale privind săvârșirea de infracțiuni la regimul rutier, un bărbat din Gura Râului a fost reținut pentru 24 de ore în Centrul de Reținere și Arestare Preventivă Sibiu. În cursul acestei zile, bărbatul va fi prezentat Parchetului de pe lângă Judecătoria Săliște cu propunere de arestare preventivă sub aspectul săvârșirii infracțiunii a două fapte de conducerea unui vehicul sub influența alcoolului sau a altor substanțe.

Știrea inițială

La data de 16 mai a.c., în jurul orei 16,30, pe DJ 106M, în localitatea Gura Râului, polițiștii Postului de Poliție Gura Râului au depistat un localnic în vârstă de 50 de ani în timp ce conducea un autoturism aflându-se sub influența alcoolului. Testarea alcoolscopică a șoferului a rezultat într-o concentrație de 1,15 mg/l alcool pur în aerul expirat, în cauză fiind deschis un dosar de cercetare penală privind săvârșirea infracțiunii de conducere sub influența alcoolului.

În dimineața zilei de 17 mai a.c., în jurul orei 08,30, același șofer a fost depistat pe DJ 106A, pe raza comunei de domiciliu, conducând autoturismul și având o concentrație de 1,03 mg/l alcool pur în aerul expirat.

De această dată, pe numele conducătorului auto s-a întocmit un dosar de cercetare penală privind săvârșirea infracțiunilor de conducerea unui autovehicul pe drumurile publice având acest drept suspendat, în urma săvârșirii primei infracțiuni, respectiv conducere sub influența alcoolului.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here