Acasă Revista Presei

Că se fac abuzuri este un lucru evident | Sunt foarte mulți tineri care au făcut doar 6 luni Școala de Poliție

642
Sâmbătă în județ s-au aplicat peste 100 la restricționarea circulației abuzuri

Ministrul de Interne, Marcel Vela, admite că se fac abuzuri de către unii polițiști, care au dat amenzi în perioada stării de urgență.

Într-o intervenție la RFI Romania, Vela a declarat că s-au luat măsuri pentru a evita abuzurile în rândul polițiștilor și că toate acțiunile abuzive vor fi anchetate.

https://novatv.ro/2020/04/iohannis-nu-este-de-acord-cu-intelegerea-dintre-mai-si-biserica-ortodoxa/

Am luat măsuri ca să nu se facă abuzuri. Că ele se fac este un lucru evident, pentru că sunt foarte mulți tineri care au făcut doar șase luni Școala de Poliție și acum sunt pe teren, pentru că am avut nevoie de cadre, să acoperim toate misiunile. Este o muncă titanică la nivel național.

Unde am fost sesizați că s-au făcut abuzuri se fac cercetări de către inspectoratele județene, fie că au fost amendați de Poliție sau de Jandarmerie, Poliția de Frontieră. Unde au fost abuzuri la Polițiile Locale am sesizat primăriile de care aparțin polițiile respective.

Marcel Vela, ministrul de interne

Ministrul de Interne le recomandă celor care se consideră nedreptățiți să facă o sesizare:

Fiecare cetățean care se simte, eu știu, nedreptățit poate face două lucruri: să ne sesizeze pe noi în legătură cu o amendă sau așa cum am sesizat din media, atunci când s-au întâmplat, ne-am autosesizat.

Lucrul doi pe care poate să-l facă un cetățean, după ce ne sesizează pe noi direct, este să conteste amenda în instanță și un judecător va evalua dacă s-a greșit sau nu atunci când i s-a întocmit procesul verbal„.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.